Gratis Aanmelden

Lekkere vrouw (35) verwennen

Gerien (35)

Wat ik wil een leuk gesprek!

Maak contact met haar
  1. Naam: Gerien
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Lekkere vrouw Gerien van 35 uit Eemsdelta, Groningen verwennen
Blokkertje (21)
★★★★☆
Het wind me vreselijk op als jij aan min tepels likt en er zachtjes in bijt. Een beetje soft SM is waar ik niet vies van ben en wordt graag vastgebonden op bed. Een klets op mijn billen als je me op zijn hondjes neukt maakt me nog geiler dan ik al van nature ben.
Sexy meid vingeren
MeMargrieta (20)
★★★★★
Meteen afspreken doe ik niet met je, hoe leuk en lief je ook bent. Eerst wil ik de kat uit de boom kijken en zeker weten dat je geen bedrieger bent en met mij een serieuze relatie wil aangaan.
Maagdelijke scholiere contacteren
MissyKarin (21)
★★★★☆
Mijn heerlijk strakke body erlangt naar een geile man die heel mijn lichaam een keer wil komen verwennen. Een lekkere lul in mijn kutje is waar ik aan toe ben en hoop dat je mijn kontje niet wilt overslaan.
Hete meid mailen
Vinkieyet (20)
★★★★★
Zeker niet alle mannen spreken me aan, ook al ben ik een beetje desperate omdat ik al zo lang alleen ben. Je moet uit het goede hout gesneden zijn en net als ik single. Zo niet dan maak je geen kans bij mij.
Mooie scholiere verwennen
Suzietruusje (23)
★★★★★
Samen dansen, samen eten, samen lachen en samen huilen. Het klinkt misschien allemaal een beetje 'zeemzoetig' maar dat is wat ik wil doen met een lieve man.
Mooie jongedame mailen
BrenaL (20)
★★★★☆
Ben op zoek naar een metgezel waar tegen ik "ik hou van je" kan zeggen. Liefde en harmonie is wat ik zoek in een relatie en hoop dat met een echte lieverd te mogen ervaren. Ben jij die jongen die ik zoek?
Leuke scholiere mailen
Hendrika
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe printer gekocht voor mijn school projecten, maar ik krijg hem niet aan de praat. Niets print en de helpdesk is onbereikbaar. Kan iemand me helpen in ruil voor seks?
Printer repareren (Klus van half uur)
Solange
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om een blowjob te geven aan de man die mijn wasmachine kan repareren. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar het begint erg vervelend te worden :/
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Roxy
★★★★★★★★★★
Ik ben bang voor electriciteit en dus is het ophangen van een lamp een onmogelijke taak voor mij. Maar als jij dat voor me wilt doen dan zal ik jouw penis een fijne massage geven..
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Christine
★★★★★★★★★☆
Deze commode moet verplaatst worden naar een andere kamer (op dezelfde étage), maar ik kan dat niet in mijn eentje. Ik zoek een sterke man. Als beloning zal ik je na afloop pijpen.
Meubel transport (Klus van half uur)
© 2024 Meisje Daten